Leena oli tullut ohjaamaan meitä. Jee. :-) Sain siis keskittyä täysin omiin koiriin tällä kertaa.

Myy ensin. Puomi tauon vuoksi ensin yksin pari kertaa, meinas olla eka vähän jännä, mut sit siitä muodostu hyvin kiva asia. Sitten 1.-6. Mulle pukkas vähän kiirettä että ehdin kääntämään sen putkelle.

Tahka teki välissä. Ensin keppejä jotka oli sivummalla. Meinattiin olla molemmat vähän hukassa mut kyl se siitä sitten alkoi sujua. Harjoiteltiin myös vasuria. Ja sitten oisin saanu olla hiukan tarkempana kun kerran tultiin kepeiltä niin Jedi tulikin radalta sinne ja meinas tulla kärhämät. Viime hetkellä sain napattua Tahkaa hännästä kii. Huh.
Sit mentiin Teen kanssa radalle. Se teki myös puomin eka pari kertaa. Oli myös jännä. Sit jatkettiin puomin kontaktilta 3.-6. ja sit vielä 3.-7. Tehtiin hypyt ilman rimoja kun se Tahkan selkä on nyt vähän jumitellut ja huomisellekin oli tiedossa reeniä. Kokeiltiin siis vaan varovasti. Mä en ehtinyt millään mun omilla konsteilla. Siispä Leena neuvoi valssin siihen kolmosen ja nelosen eteen. Sillai se homma alkoi sujua. Sit meinasin kyllä vetää sen kutosen väärältä puolelta yms. pientä sähläystä.

Myyn kanssa sitten 6.-8. Tais se jotenkin mennä, en muista. Sitten jatkettiin taas puomin kontaktilta. 10.-13. ensin. Sitten 10.-16. ja lopuks 10.17. Hyvin sujui. Paitsi se vika putkelle meno. Otettiin sinne Leena houkuttimeks ja sitten saatiin sekin onnistumaan niin että ehdin nippanappa ohjata vikalle esteelle. :-)

Kaikenkaikkiaan jäi tosi hyvä mieli reenistä ja molemmat, jopa Myy oli kuulolla ja tarkkana. :-)