Kurkelan lentokentän tienoilla.  Alkaa olla jo lunta niin, ettei autoilla moneen paikkaan pääse… Saati sitten mitään aluetta tarpoa tuolla hangessa… Eli muille mökkikylätreeniä ja Tahkalle hajuhakuja.

Otettiin Tahka nyt ihan ekana kun oli täysin tallaamatonta aluetta. Se oli nyt heti erilailla jyvällä jutusta. Iikka meni ekana piiloon ja palkkana oli nameja (eli Pounun ruokaa). Aika hienosti otti hajun ilmasta ja sain ihan juosta sen perässä ukolle. Vähän eka jänskätti kun Iikka oli peiton alla piilossa. Mut sieltä sitten löytyi ja alkoi antaa nameja niin johan Tahka intoutu ihan haukkumaan. Ja  siitähän sitten Iikka intoutui innostamaan sitä haukkumaan ja sit sai aina palkan. :-)

Toka ukkona Taina lelun kanssa. Nyt otti hajun Tainan menojäljestä ja syöksyi sinne.  Sit oltiin jo niin liki ukkoa, ettei tuuli oikein auttanut. Saatiin pyöriä siinä hetken aikaa ennen kuin Tahkis bongasi Tainan. Leikki aika hyvin ketunhännällä.

Kolmantena Maarit piiloon uusien teddy/kaninkarvalelujen kanssa. Aloitettiin tekemään ”alkuvalmistelut/rutiinit” Iikan neuvosta. Missä ukko tms. höpötystä ja näyttää vähän kädellä suuntaa. Se kun vähän aiemmin tuntui multa kyselevän että mitä tehdään ja sit se kusimerkkailu pois kanssa. Metsässä ollaan töissä – ei lenkillä. Nyt löytyi taas ukko hyvin. Vähän oli Maarit outo ja leikki ei sujunut ihan niin putkeen. Mun kanssa olis leikkinyt. Eli pientä vieraskoreutta ilmassa. Autoille palatessa Tahka intoutui  vielä pienestä yllytyksestä haukkumaan Iikalta nameja. :-)

Sit Tee-tyyppi autoon pohtimaan asioita ja reenattiin muut välissä. Sit Tahkis pääsi tekemään vielä yhden hajuhaun. Nyt otettiin alkuvalmistelujen kanssa ja hyvin lähti. Pikkasen piti huomauttaa että merkkaileen ei mennä. Mut ukko löytyi aikas kivasti taas. Maaritilla oli nyt sekä nameja että lelu. Namit maittoi paremmin tällä erää.

Saas katsoo nyt miten pitkä tauko tulee. Toivottavasti ei liian pitkä. Joululomalla vois tietty tuttujen tyyppien kanssa tehdä pari hajuhakua muistin virkistämiseksi.