Molempien, Myyn ja Tahkan kera. Meidän lisäksi paikalla olivat vain Satu ja Helmi + Miia ja Jedi. Tehtiin oheista rataa. (Jonka skannaan tähän kun muistan...) Oli ihan haastava ja useita eri ohjausvaihtoehtoja löytyi.

Myy teki ensin 1.-4. Ja sitten 1.-5. Tosi kivasti meni. :-) Sitten Tahkalle samat ja sekin meni ok. Yritin sille persjättöä kakkosen jälkeen mut ei se toiminut. Molempien kanssa jatkettiin siitä putkelta sitten vielä pöydälle asti. Hyvin sujui sekin. Molemmilta. Jopa pöytäkin Tahkalta ensi ihmettelyn jälkeen. Oli meinaan ekaa kertaa käytössä maksipöytä.

Kolmannessa satsissa sitten aloitettiin pöydältä. 7.-11. Tässä olikin sitten hieman pohdittava että miten tehdä 9.-10. Ratapiirroksessa ehdotettiin tiukkaa takanaleikkausta, mutta ei mun koirat osanneet edetä oikeaan suuntaan vaan kääntyivät vasuriin. Ehkäpä johtui vaan siitä että ohjaaja ei osannut ohjata. Noh, eniveis vaihdoin tähän molemmille persjätön ja se toimi.

Erikseen otettiin keinua ja keppejä. Myyn kepit ok. Tahkalla meinas olla niin kiire, että meni melkeinpä jo ilman mun käsiapuja ja meni niin kovaa että sit meni rytmi sekaisin ja viimeinen keppiväli unehtui pari kertaa yms. Saatiin me sitten pari kertaa peräkkäin onnistumaan koko kepit. Niitä pitäs vaan harjotella ja harjotella ja harjotella – ja myös vasurilta!  Mut positiivista oli se, että se teki jo melko itsenäisestikin niitä. :-)

Lopuks tehtiin vielä Tahkan kanssa 15.-17. Tässä niin että keppien jälkeen olis muka ollut puolenvaihto ja sitten 16:lla tein takanaleikkauksen. Pari kertaa se meinas jäädä mua ennen putkea odottelemaan (oli keppitreenin jälkeen hieman mun kädessä kii lihapullan toivossa), mutta kyl se sit onnistu sillai et sain sen irtoomaan putkeen ja vieläpä oikeeseen päähän.
Oikke tyytyväinen oon molempien treeniin. Myykään ei perseillyt tällä kertaa. ;-)