Talven maneesiagit alkoi Osaralla jo marraskuun alusta, mutta ei olla päästy mukaan erinäisten menojen ja sairastelun takia. Mutta nyt sitten. Otin molemmat agikoiruudet mukaan. Ulkona oli Antti-myräkkä joten lämmittelylenksa oli sangen mielenkiintoinen. Pakkastakin oli liki -10.

Otettiin tälläisiä ratoja, ensin mustat:


Myy teki ensin. Ja se oli rallituulella. En meinannu saada sitä kuuntelemaan millään. Lopulta sain sen meneen 1.-4. ja sit palkka. Sit vielä 4.-7. ja palkka.

Tahka teki kans ensin 1.-4. ja palkka. Si taidettiin tehdä 1.-7. ja palkka. Ja sit vielä 7.-13. ja palkka. Tosi hyvin meni. :-)

Välissä molemmille vähän keppejä jotka oli sivussa. Mä en meinannut enää osata ohjata niitä...

Sit punaset, Myy aloitti. Koko ajan kolmoselta nelosen ohi putkeen. Plääh. Palkkasin sen sit kerran kolmosen jälkeen ja sillä taisin onnistua sit lopulta kääntämään sen nelosellekin. Sit en saanut kyllä ohjattua sitä putkeen oikein. Aika sähellystä. Lopuks vielä 5.-8. ja palkka.

Tahka teki ensin 1.-5. Ja kyllä oli vaikeeta saada sekin kääntymään sinne neloselle, se meni jatkuvasti ohi putkelle. Surkeaa ohjausta näemmä... No viimein se jotenkin onnistui. Sitten 5.-8. ja vielä 8.-14. Viimeinen pätkä meni yllättävän hyvin ja onnistuneesti vaikka luulin että ei onnistuis. Ehkä koira oli jo vähän väsympi ja paremmin kuulolla. :-)

Mut hyvä mieli jäi ainakin Tahkan reenistä. Myy nyt on Myy...katsotaan....