Piiiiiitkästä aikaa. Kurssille siis mentiin sen kanssa kun Freya & Tahka ei nyt päässeet.

Tehtiin eka ruutua. Meinasin että Myyskä muistais sen vanhastaan kun sitä hinkattiin koko viime syksy. :-D Vaan eipäs muistanutkaan. Noh, piti helpottaa aikalailla ennenkuin lamppu syttyi.

Maahanmenoja tehtiin porukalla, Myy ennakoi enkä käskenyt sitä sitten. Sit tehtiin osissa et osa käski ja osa ei. Se meni paremmin ja Myy oli kuulolla nyt.

Paikkamakuu rivissä, kävin piilossa hetken. Myy oli nätisti. Jättäessä käskin maahan ja menin, joku sanoi valmis niin Myy nousi istumaan. Vähän tuntu olevan herkillä muiden käskyille.

Luoksetulot yksitellen rivistä. Myy nousi taas seisomaan kun jätin. Se teki tän joskus tässä taannoinkin. Kumma homma. Korjasin ja sit käytiin palkkaamassa. Sit kutsuja. Myy loppupäässä, hyvin jaksoi odottaa. Mun piti sit antaa kaks käskyä ennenkuin lähti mun luo.

Paljon tehtiin myös muuta, mm. hyppyä koemaisena (ok), nouto (ok), kaukoja palkaten (ok), tolpan kiertoja ja siinä stoppia (alkoi ennakoida...ja odottelee aina multa vinkkiä että pyssätäkö vai ei), lisäks seuraamista joka ihan ok, mä yritin täyskäännöstä paikallaan ja tein sitä väärään suuntaan niin kas kun Myy ei osannu tulla mukana... Sivulletuloja yritin vahvistaa ja palkata. Kerran jopa ihan ite tarjos ja tuli sivulle. :-)

Semmosia. Olishan se ihan mukava ton Myynkin kanssa päästä taas kisakentille.