Sateli koko päivän ja oli jo vähällä peruuntua koko reenit. Vaan onneksi lähdettiin kun keli parani iltaa kohti. Paikalla mä, Satu ja Miia H. Rakennettiin oheinen Kleemolan suunnittelema pätkä. Toi kolmio on siis A, joka oli tossa sillai vinosti. Rata oli märkä ja paikoin vähän velliä mut selvittiin.



Myy teki ensin. Noi mustat numerot. Alle pysäytyskontaktit ja palkat. Vitoselle mennessä yritin leikata takana, meni Myyn osalta pyörimiseksi putken edessä. Eli uusiks valssilla ja sujui. Palkka putken jälkeen. Sit loppupätkä kaks kertaa. Eka palkka ysin jälkeen ja sit kympin. Hyvin meni. Lopuks kepit molemmin puolin. Hyvin.

Sit Tahka mustat. Silleki Alle pysäytyskontaktit ja palkat. Vitoselle leikkasin takana ja näytin oikeella kädellä suuntaa putkelle. Meni hyvin. :-) Palkka putken jälkeen. Sit sen kanssa loppuosa samanlai kuin Myyn kanssa. Sekin sujui. :-) Kepit eka namilla molemmin puolin ok ja sit oikeelta pallopalkalla. Hyvin meni.

Sit Myylle punaiset. Eka jäin ite kökkimään nelosen eteen, uudella yrityksellä onnistui. Palkka taas putken jälkeen. Sit erikseen putkesta loppuosa. Valssi seiskan jälkeen. Onnistui ok. Myyllä oli kiire An harjalle ja kontakti unohtu eka. Korjattiin siis. Muuten ok.

Tahkan punaiset. Se meni multa eka kolmosesta ohi kun jotain sähläsin. Tokakerta onnistui hyvin ja sillekin palkka putken jälkeen. Sit loppuosa ja se ok.

Vihreet sitten vielä, Tahka eka. Hyvin tuli alun mutta meni nelosesta ohi? Whaat? Uus yritys ja ok. Kääntö vitoselle sujui ja siinä persjättökin peräti. Sit mä kyllä kökin jotain kutosen jälkeen. Uudella yrityksellä onnistui ok mut en uskaltanut viedä kepeille. Niitä pitäs nyt harjotella että tullaan vauhdista kepeille. Kepit siis erikseen ja eipä pystyny enää keskittyyn, kyttäs pallopalkkaa ja yritti mennä kaks väliä kerralla... Piti vaihtaa namiin ja sillä onnistu sit lopulta.

Myyn kanssa mun piti ottaa vaan noi pari pätkää mut meninpä sit ahnehtimaan vielä nää vihreetkin...ei ois pitäny... Eka se ei millään meinannu istua jättöpaikalle vesilätäkköön - ihme hienohelma. Sit tuli alun mut tais siinä vaiheessa karata neloselta Alle. Uus yritys ykkösen edestä - nyt karkas taas Alle sieltä. Lopulta sain sen menemään. Sille tein valssin 5. ja 6. väliin. Kepit meni silläkin mönkään tässä lopuks. Ei jaksanu oikein keskittyä ja piti ottaa nami käteen.

Tahkan kanssa en nyt hosunut ja yrittänyt ehtiä. Sujui treeni paljon paremmin niin. Mun pitää rauhottaa siis itse itseni niin koirakaan ei sählää niin paljon.