Tahka osallistui eka hyppytekniikkakurssille. Nyt oli eka sellanen 4 esteen suoraharjoitus, jossa oli okseri toisena. Tahka meni tän hyvin. :-) Ainoo ongelma sillä oli kun Mahla oli siellä sen takana häkissä niin ois vissiin vähän tehny mieli mennä sinne kun oli vähän haluton lähtemään lelulle pari kertaa.

Toinen harjoitus oli sama kaarreharjoitus kuin viimeksi. Kahdet ekat kerrat molemmin puolin meni hyvin  mut kolmansilla kerroilla kolisteli jo keskimmäistä kun alkoi väsyä.

Kolmas harjoite oli kahden hypyn treeni, jossa eka oli n. 20 cm ja toinen sitten okseri jonka korkeuksia Leena vaihteli. Tarkoitus oli katsoa että miten koira hahmottaa sen okserin ja muuttaa hyppyasentoaan. Noh, Tahka hyppäs koko ajan samanlailla...

_______________

Eli oli kuuma mutta rehattiinpa vaan oheiset ratavermeet pihalle Miian ja Johannan kanssa. Ja sitten sitä askartelemaan. Olin unohtanut ratapiirroksen kotiin joten ulkomuistista rakennettiin ja ei se numerointi lopuks meillä mennyt ihan noin... 12. ja 14. otettiin toiselta puolelta.

Myy teki ensin. Alkupätkä 1.-6. Oikein kivasti. :-) Sitte kepit erikseen ja nekin meni nätisti. Loppupätkä sitten 8.-15. A:lle mennessä ei nyt meinannut muistaa sitä kontaktiasiaa (pysähtymistä) ja sitä jouduttiin vähän tahimaan. Loppu meni oikein kivasti, ilmeisesti viime vkl reenistä oli jotain hyötyä.

Tahka sitten. Samaan tyyliin kuin Myyn kanssa. Eka pätkällä sille muodostu ongelmaks kääntyä vitoselle. Mut hinkattiin hetki ja saatiin se sitten onnistumaan. Kepit molemmin puolin ihan ok. Loppuosa olikin sitten vaikeempi, mä en millään meinannut ehtiä ohjaamaan sitä esteelle 12. Piti juosta kunnolla. Tätä sitten hinkattiin jokunen kerta ennenkun onnistu.

Sivussa oli keinu ja sitä otin molempien kanssa. Myy kehitti nyt kolauksesta jonkun ongelman ja meinas hyppiä sit keinulta sivuun yms. Pöh. Treenata pitäs tätä nyt vaan paljon.

Toisen osion otin vielä Myyn kanssa ja kai se jotenkin meni. Ei muista enää, tais ohjaajan aivot olla jo sulaneet siinä vaiheessa. :-D