Perinteisten auto-ongelmien (mun auto juuttui pohjasta kiinni...) jälkeen päästiin hakuilemaan Sarkkilan metsään.

Kiela pääs metsään toisena. Se oli ihan innoissaan mut aivan pihalla. Luuli vissiin että ollaan metsälenkillä. ;-) Ekalla sain mennä ihan ukon viereen ennenku hokas. Palasin n. 10 metriä ja lähetin. Juoksi hyvin ukolle. Oli ahne ja jopa hieman röyhkeä. Hyvä. ;-) Nyt ei ees myyrät kauheesti kiinnostanu. Tää ukko oli tuulen kannalta paremmalla puolella.

Toiselle ukolle oli hyvä väylä jota mun piti hyödyntää mutta Maarit olikin mennyt siitä aavistuksen oikealle piiloon. Eksyttiin siis yhessä vaiheessa Maaritin menojäljille ja jouduttiin hieman palaamaan takaisin ja seikkailemaan. Mut nyt Kiela otti hajun jo aiemmin. Palasin aika lähelle keskilinjaa ja lähetin ja juoksi intona suoraan ukolle taas. Hyvin. Ja oli taas ihan röyhkeä ja innoissaan ukolla. ;-)

Noihin hajuhakuihin lähdettäessä Kiela ei osaa olla omatoiminen. Se katsoo mua ja odottaa että menisin edellä... Pitää nyt yrittää kiinnittää tähän huomiota ja kehua kun se on omatoimisempi. Noh, ehkä nää puolen vuoden tauot treeneissä ei oo kovinkaan edistäviä... *nolo*