Aamusella mentiin hakuilemaan tonne Sarkkilan metsään Tainan ja Maaritin kanssa. Oltiin taas jaettu porukkaa sillai et me Ikaalisis ja osa Ylöjärvellä.

Noh, hieman oli tuon uuden lumen ja autoilun kanssa erimielisyyksiä joten ei päästy sinne missä yleensä ollaan oltu, mutta jätettiin sit autot siihen tien alkuun ja reenattiin siinä mäessä. Tainalla ei ollutkaan edes koiraa mukana kun Leevin haava oli alkanu vuotaa. Eli treenailtiin sit vaan Kiela ja Simo.

Ei tallattu mitään aluetta vaan uudessa lumessa piiloihin ja sillai. Kiela pääs eka. Taina oli n. 20 metrissä sellasessa alarinteessä. Lähettiin hakeen ukkoo ja se ensin tsekkaili kaikkien kuusien alustat ;-D. Sit se tais kyllä möykystä tajuta että se on ukko. Noh, palattiin joku 5 m takaspäin ja sit päästin/lähetin sen liina perässä ukolle. Hyvin meni. :-)

Sit Maarit meni sillä aikaa toiselle puolelle tietä n. 30 metriin. Eka Kiela meinas ettiä myyriä mutta kyl se sit ilmaakin välillä haisteli. Jouduttiin mennä aika lähelle ennenkun sai hajun (tuuli kävi vähän sillai takaa). Sit taas joku 5 m keskilinjaan päin ja lähetys. Oikein hyvä.

Ens kerralla vois ottaa kyllä kolme ettei ala oppia tohon kahteen.